Maďarská kuchyně /
Hlavní autor: | Lebkowska, Danuta |
---|---|
Další autoři: | Lebkowski, Marek, Žak, P., Němcová, Zdena |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Bratislava :
Champagne avantgarde,
1994
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: |
Encyklopedie kulinárního umění
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Bukovany
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
439530002830 | 2870 | BUK 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné |