Chuť a vůně baroka /

Při přípravě této knihy mě baroko nakonec uchvátilo natolik, že jsem si při studiu receptur, zvyklostí té doby a nakonec i při přípravě jídel, pouštěla nádhernou hudbu takových mistrů baroka, kterými byli J. S. Bach, A. L. Vivaldi či G. F. Händel. A tak jsem baroko nasávala všemi smysly. Mým přáním...

Celý popis

Hlavní autor: Kuntzmannová, Miroslava, 1950-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: [Přeštice] : Miroslava Kuntzmannová, 2016
Vydání: 1. české vydání
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Při přípravě této knihy mě baroko nakonec uchvátilo natolik, že jsem si při studiu receptur, zvyklostí té doby a nakonec i při přípravě jídel, pouštěla nádhernou hudbu takových mistrů baroka, kterými byli J. S. Bach, A. L. Vivaldi či G. F. Händel. A tak jsem baroko nasávala všemi smysly. Mým přáním a cílem bylo ukázat, co se v době baroka nejvíce konzumovalo. Páv ani labuť nebyli na jídelním stole denně. Naopak v té době existovaly pokrmy, které jsou velice podobné pokrmům současné doby.
Popis jednotky: Vydáno v rámci projektu Západočeské baroko
Fyzický popis: 79 stran : barevné ilustrace ; 29 cm
ISBN: 9788090442047