Chuť a vůně baroka /
Při přípravě této knihy mě baroko nakonec uchvátilo natolik, že jsem si při studiu receptur, zvyklostí té doby a nakonec i při přípravě jídel, pouštěla nádhernou hudbu takových mistrů baroka, kterými byli J. S. Bach, A. L. Vivaldi či G. F. Händel. A tak jsem baroko nasávala všemi smysly. Mým přáním...
Hlavní autor: | Kuntzmannová, Miroslava, 1950- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
[Přeštice] :
Miroslava Kuntzmannová,
2016
|
Vydání: | 1. české vydání |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Při přípravě této knihy mě baroko nakonec uchvátilo natolik, že jsem si při studiu receptur, zvyklostí té doby a nakonec i při přípravě jídel, pouštěla nádhernou hudbu takových mistrů baroka, kterými byli J. S. Bach, A. L. Vivaldi či G. F. Händel. A tak jsem baroko nasávala všemi smysly. Mým přáním a cílem bylo ukázat, co se v době baroka nejvíce konzumovalo. Páv ani labuť nebyli na jídelním stole denně. Naopak v té době existovaly pokrmy, které jsou velice podobné pokrmům současné doby. |
---|---|
Popis jednotky: |
Vydáno v rámci projektu Západočeské baroko |
Fyzický popis: |
79 stran : barevné ilustrace ; 29 cm |
ISBN: |
9788090442047 |