Gastronomický rádce od A do Ž : 1000 otázek a odpovědí nejen o zdravé výživě, jídle a nápojích... /
Autor během své padesátileté praxe v oboru kuchař - číšník a při svých mnohých vystoupeních v rozhlase, televizi, novinách a ponejvíce na besedách odpovídal na různé otázky z gastronomie. Z podnětu účastníků těchto besed vznikla právě tato knížka, která obyčejné vaření může povznést na vyšší úroveň....
Hlavní autor: | Vašák, Jaroslav, 1947- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Vendryně :
Nakladatelství Beskydy,
2015
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Autor během své padesátileté praxe v oboru kuchař - číšník a při svých mnohých vystoupeních v rozhlase, televizi, novinách a ponejvíce na besedách odpovídal na různé otázky z gastronomie. Z podnětu účastníků těchto besed vznikla právě tato knížka, která obyčejné vaření může povznést na vyšší úroveň. |
---|---|
Fyzický popis: |
527 stran ; 21 cm |
Bibliografie: |
Obsahuje bibliografické odkazy. |
ISBN: |
978-80-87431-34-4 : |